ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ

Αρχική σελίδα / ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ

Γιατί να επιλέξετε την Οlympus?

 

 

 
 

  IEC 61400

     

Γεννήτρια:

Τελευταίας τεχνολογίας τριφασική γεννήτρια με μόνιμους μαγνήτες και διπλά ρουλεμάν στήριξης.

 

Σταθερός άξονας:

Η ανεμογεννήτρια Olympus είναι η μόνη ανεμογεννήτρια παγκοσμίως η οποία φέρει σταθερό άξονα στήριξης. Αυτό προσφέρει στην κατασκευή σταθερότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα.Εξωτερικά πτερύγια:

Είναι κατασκευασμένα από ειδικό πλαστικό υψηλής αντοχής με ενισχύσεις από ανθρακόνημα. Εσωτερικά φέρει συρμοτόσχοινο για την συγκράτηση της πτέρυγας σε περίπτωση αστοχίας.Εσωτερικά πτερύγια:

Είναι κατασκευασμένα απο ανοξείδωτο χάλυβα. Χρησιμοποιούνται για την εκκίνηση της ανεμογεννήτριας από χαμηλούς ανέμους.Σύστημα εναλλαγής γωνίας εξωτερικού πτερυγίου:

Είναι ένα καινοτόμο και πατενταρισμένο (WO-A1-2008/053282) σύστημα αυξομείωσης στροφών. Η λειτουργία του βασίζεται στην φυγοκετρική δύναμη που αναπτύσσεται στο εξωτερικό πτερύγιο καθώς η ανεμογεννήτρια περιστέφεται.Σένσορας κραδασμών:

Εάν ενεργοποιηθεί, τότε η λειτουργία της ανεμογεννήτριας διακόπτεται αυτόματα.Επαγωγικός σένσορας στροφών:

Χρησιμοποιείται σαν δικλείδα ασφαλείας για την διακοπή της ανεμογεννήτριας σε περίπτωση υπέρβασης στροφών.Κάτω κουζινέτο στήριξης:

Ειδικό βαρέως τύπου ρουλεμάν. Το κουζινέτο αυτό δέχεται όλα τα φορτία της ανεμογεννήτριας με αποτέλεσμα τα ρουλεμάν της γεννήτριας να δέχονται πολύ μικρά φορτία.Ηλεκτρομηχανικό φρένο:

Ενεργοποιείται αυτόματα από τον ρυθμιστή όταν απαιτείται για φρενάρισμα της ανεμογεννήτριας. Επίσης, μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα πατώντας το emergency stop μπουτόν που βρίσκεται επάνω στον ρυθμιστή.Ανεμόμετρο εποπτείας:

Χρησιμοποιείται για την ασφαλή επανέναρξη της ανεμογεννήτριας έπειτα απο φρενάρισμα. Επίσης, χρησιμοποιείται σαν δικλείδα ασφαλείας για εντολή φρεναρίσματος, για πολύ υψηλούς ανέμους >18m/s.

 

 

 

WindMaster V.3

ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

 

Ο νέος ρυθμιστής της ανεμογεννήτριας Olympus 1.5kW WindMaster έχει ανανεωμένο λογισμικό το οποίο εκτελεί εντολές σε διάφορες καταστάσεις ανάλογα με την λειτουργία της ανεμογεννήτριας και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, κάνοντας την ανεμογεννήτρια ασφαλή ειδικά για την εγκατάσταση στο αστικό περιβάλλον.

 

 

Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας:

 

    ,   ,       ,

 

     ,

 

w3 validator
Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της
Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του προγράμματος ‘’Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα’’ του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013